Edizioni Erasmo, Paolo Ciolli “The Cacciucco, a typical fish soup from Tuscany”

Giovedì 13 giugno alle 18,30, presso il porto turistico Cala de’ Medici di Rosignano, in occasione del Campionato del mondo Etchells organizzato dallo Yacht Club di Rosignano, Paolo Ciolli presenta “The Cacciucco, a typical fish soup from Tuscany”, pubblicato da Erasmo Edizioni.

E’ l’occasione per una visita ai nostri amici della Libreria “La Gaia Scienza”, che si trova proprio al Porto di Cala de’ Medici, ricca di suggestioni di lettura per accompagnare una vacanza a vela o sulla terraferma!

Italiano: Vista sul Borgo del Porto Turistico ...
Italiano: Vista sul Borgo del Porto Turistico di Rosignano Solvay (Photo credit: Wikipedia)

Thursday, June 13 at 18.30, at the Cala de ‘Medici of Rosignano Marina, for the Etchells World Championship organized by the Yacht Club of Rosignano, Paolo Ciolli presents “The Cacciucco, a typical fish soup from Tuscany”, published by Erasmus editions.
It ‘an opportunity for a visit to our friends of  “La Gaia Scienza” Bookshop, which is right at the Marina of Cala de’ Medici, full of suggestions of reading during a sailing holiday or on land!

Edizioni Erasmo: http://www.edizionierasmo.eu

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s